USKLADIMO FREKVENCIJE

Izglasan proračun za narednu godinu Vukovarsko-srijemske županije

Kategorija: /
Autor: Sanja Pavelić

U središtu pozornosti današnje sjednice Županijske skupštine bio je prijedlog drugih izmjena i dopuna proračuna Vukovarsko-srijemske županije za 2016. godinu, te prijedlog proračuna Vukovarsko-srijemske županije za 2017. godinu i projekcije proračuna aa 2018-2019 godinu, te odluke o izvršenju proračuna Vukovarsko-srijemske županije za 2017, o čemu je govorila pročelnica Županijskog upravnog odjela za financije Sandra Adžaga.

Proračun je kratko prokomentirao i župan Vukovarsko srijemski Božo Galić naglasivši kako je razvojni i zastupljene su sve kategorije.

O planu rada županijske skupštine govorio je predsjednik županijske skupštine Antun Toni Žagar.

 

Osim proračuna vijećnici su raspravljali i o prijedlogu odluke o davanju suglasnosti na odluku upravnog vijeća opće županijske bolnice Vinkovci za zaključivanje ugovora radi realizacije projekta "Poboljšanje isplativosti i pristupa dnevnim bolnicama i dnevnoj kirurgiji Opće županijske bolnice Vinkovci, te prijedlog odluke o davanju suglasnosti za prodaju nekretnine u vlasništvu Obrtničko industrijske škole Županja, tehničke škole Županja, te Gimnazije Županja.

Hitovi: 624