USKLADIMO FREKVENCIJE

HDZ predstavio kandidate

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Na tiskovnoj konferenciji Gradske organizacije HDZ-a Županja predstavljeni su kandidati za gradonačelnika i njegove zamjenike, te kandidati koji će biti na listi ove političke opcije na predstojećim lokalnim izborima. Tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati, ustvrdio je Davor Miličević, aktualni gradonačelnik Županje i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Županja dodajući kako su uz njega kao kandidata za gradonačelnika Županje ponovo kandidati za zamjenike gradonačelnika Mladen Dogan i Kruno Šarić. Predstavio je i listu HDZ-a za Gradsko vijeće naglasivši kako Hrvatska demokratska zajednica s programom koji ima može donijeti boljitak Županji. "Na listi HDZ-a za županijsku skupštinu su naši kandidati Terezija Nemetz i Gabrijel Galović, dok su na listi za Gradsko vijeće Županje, kojoj sam, po odluci stranke, ja i nositelj, naši članovi iz svih dijelova grada: Nada Galović, Ante Juko, Damir Juzbašić, Mladen Stažić, Ivan Miličić, Petar Buljević, Katarina Andrašić, Pero Ćatić, Nevenka Kovačević, Željko Marić, Mira Mikić, Marko Adžamić, Anto Gagulić, Ljerka Benaković, Antonija Bošnjak i Ivana Vincetić. " rekao je, predstavljajući kandidate, Davor Miličević.

Tiskovna konferencija održana točno u podne u restoranu Sava, odnosno, u neposrednoj blizini lokacije na kojoj se planira otvoreni bazen, bila je prigoda i za niz pitanja, među kojima i ono kakva su očekivanja u trenutku kada se kreće po četvrti gradonačelnički mandat s obzirom da je naglašeno kako su im dosadašnje ankete naklonjene.

Prema onome što je rečeno na tiskovnoj, HDZ će voditi afirmativnu kampanju. Iako još uvijek nije donesena odluka tko je s liste kandidat za predsjednika Gradskog vijeća. Miličević je, odgovarajući na novinarsko pitanje, naglasio kako je možda došlo vrijeme da za tu funkciju bude i kandidatkinja. "To ćemo dogovoriti unutar stranke." dodao je aktualni gradonačelnik Županje i predsjednik Gradskog odbroa HDZ-a, kandidat za gradonačelnika Županje Davor Miličević na tiskovnoj kojoj su nazočili i aktualni zamjenici Mladen Dogan i Kruno Šarić, te kandidati Petar Buljević, Marko Adžamić, Ante Juko i Nada Galović.

Hitovi: 2301