USKLADIMO FREKVENCIJE

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home2/radiozu/public_html/images1/politika/2014-02/hns
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images1//politika/2014-02/hns

HNS Županja dobio povjerenika

Kategorija: /
Autor: J.W.D.

 

Želimo poslati jasnu poruku našim članovima, simpatizerima i biračima da osnažujemo organizaciju mladim,  visokoobrazovanim i stručnim osobama koje će se kroz rad i edukaciju u TIM-u isprofilirati u moguće lidere i u datom momentu preuzeti vođenje naše županijske organizacije, rekao je na predstavljanju desetak članova TIM-a HNS-a Vukovarsko-srijemske županije u Županji predsjednik županijske organizacije Mario Jozanović.

Potaknuti nedavnim događanjima na ovaj način poručujemo javnosti da je podružnica Županja nama od naročitog značaja, istaknuli su HNS-ovci uoči sjednice županijskog Predsjedništva održane u Županji.

Za povjerenika stranke imenovan je Zlatko Župarić-Aničić  čiji će zadatak biti organizacija i provedba unutarstranačkih izbora. Novo vodstvo podružice, osamdesetak članova izabrat će u roku šest mjeseci.

Sjednica Predsjedništva i predstavljanje županijskog Tima HNS-a u Županji svojevrsna je promocija ove sredine i zahvala članovima koji su ostali u stranci, dali povjerenje ovom županijskom vodstvu te iskazali svoju želju za radoma, rečeno ovim povodom.

Vukovarsko-srijemski HNS iskoristio je ovu prigodu te među prioritetima budućeg usmjerenja istaknuo poljoprivredu kojoj će stranka dati veći značaj, s obzirom na to da je riječ o poljoprivrednom kraju, a problemi su veliki, zaključio je Jozanović.Nakon sjednice povjerenik za Podružnicu HNS-a Županja Zlatko Župarić-Aničić je istaknuo  kako će u što kraćem roku organizirati i provesti unutarstranačke izbore. „Od bivših članova, koji su na osnovu rezultata koalicijskih lista SDP-HNS-HSU ušli u Gradsko vijeće Županje, odnosno skupštinu županije Vukovarsko-srijemske, tražit ćemo vraćanje mandata stranci koja je mandate i dobila, a ne da ih nose u miraz laburistima koji uopće nisu sudjelovali na lokalnim izborima 2013. godine u Županji.“naglasio je Župarić-Aničić, povjerenik za Podružnicu HNS-a Županja.

Z.Knežević

{gallery}/politika/2014-02/hns{/gallery}

Hitovi: 2319