USKLADIMO FREKVENCIJE

U županjskom HDZ-u jako zadovoljni rezultatima izbora

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

 

Gradska organizacija HDZ-a Županja organizirala je danas tiskovnu konferenciju , povodom ostvarenih rezultata na lokalnim izborima 2017. godine.

"Kada su se na neki način strasti stišale možemo objektivno sagledati što se nudilo u predizbornim programima , što se realno može i što će se raditi .Možemo biti jako zadovoljni rezultatima izbora", kazao je predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Županja, gradonačelnik Davor Miličević .

"Nismo se previše upuštali u rasprave i objede, obećanja koja su davana našim građanima, a koja su moram reći lažna. Moram se tu osvrnuti na Nezavisnu listu , da će njihov cilj biti smanjenje za 30 posto cijena vode, kanalizacije, odvoza smeća, prireza i poreza na dohodak , vrtića. Išlo se po kućama , pa se svašta obećavalo, i žao mi je što su ekonomske poteškoće naših građana neki zlouporabili i davali  kilu kave, i vino, pivo, svašta... Onda se mi čudimo kako su političari , odnosno javne osobe neomiljene. Iz jednog prostog razloga, spustili smo kampanju na jako, jako niske grane", istaknuo je Davor Miličević i dodao kako su u HDZ-u kampanju vodili afirmativno, dali realna obećanja , koja će brzo i ostvariti, te da bi volio čuti drugu stranu, kako se mislilo i od čega smanjiti 30 posto .

 "Sveukupno je u Županju od 2005. godine uloženo 310 milijuna kuna, a od 2005. do 2017. godine u izgradnju lokalne infrastrukture  167 milijuna kuna, u održavanje 70 milijuna kuna... Sve ovo što govorim utvrdila je revizija, nema laži", istaknuo je gradonačelnik Miličević , te , među ostalim, kazao  kako na razini županije pojedinci koriste ,po njemu završenu , priču "Borovo".

"Nismo svemirci i ne radimo sve dobro, međutim da dozvolimo pojedincima da iznose neistine, tu moramo nešto poduzeti. I upravo iz tih razloga je sazvana ova tiskovna konferencija" , kazao je gradonačelnik Miličević i istaknuo kako je jedna od najvećih investicija koja predstoji u Županji izgradnja bazena. Najavio je povećanje rodiljnih naknada, broja iznosa stipendija, vjerojatno i nekih materijalnih prava zaposlenika u gradu i u tvrtkama koje su pri gradu.

 

 

 

Hitovi: 982