USKLADIMO FREKVENCIJE

Konstituirajuće sjednice vijeća

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

 

Ured državne uprave u Vukovarsko-srijemskoj županij izvijestio je o datumima i terminima održavanja konstituirajućih sjednica gradskih i općinskih vijeća s područja Vukovarsko-srijemske županije nakon održanih lokalnih izbora 21. svibnja.

Tako će konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Gradište biti održana večeras (1.6.)u 18 sati, dok će se sutra, 2. lipnja, u 14 sati održati konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Drenovci. Za sutra, i to u 16 sati, sazvana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Gunje, dok je u 19 sati, također sutra, konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Bošnjaci.

 

U ponedjeljak, 5. lipnja, održat će se konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Županje, i to u 10 sati u gradskoj vijećnici. Isti dan, ali u 20 sati, održat će se konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Vrbanje. U Općini Štitar konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća održat će se u utorak, 6. lipnja, u 18 sati, u zgradi općine. Nadalje, konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Babine Grede održat će se također u utorak, 6. lipnja, i to u 20 sati u zgradi općine. Za srijedu, 7. lipnja, predviđena je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Cerne, i to u zgradi općine u 19 sati.

 

 

Hitovi: 401