USKLADIMO FREKVENCIJE

SAJNAMIJU 25 MEDALJA I PEHAR SA KUPA BRANITELJA VUKOVARA

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

U subotu 25. studenog 2017. u Vukovaru se održao Kup Branitelja grada Vukovara u taekwondou na kojem je nastupilo 460 natjecatelja iz 34 kluba iz 2 države među kojima su bili i Sajnamovci iz Vinkovaca i sekcije iz Vrbanje. TK „Sajnami“ je osvojio 25 medalja od toga 8 zlatnih, 7 srebrnih i 10 brončanih.

Zlatne medalje osvojili su: Dominik Greifenstein, Ivana Firi, Patrik Sučić, Ana Lukić, Karlo Grgić, Petra Šarčević, Ivano Rožmarić i Divijan-Martin Kelava koji je dobio i pehar za najboljeg seniora turnira.

Srebrne medalje su osvojili: Arian Ćosić, Mirja Pavlović, Fran Čopčić, Nikola Komesarović, Marin Stočko, Klara Radman i Bruno Marić.

Brončane medalje osvojili su: Mia Fernbach, Silvija Šarić, Karlo Šarčević, Marta Čopčić, Doris Lukić, Antonija Stjepanović, Lukas Bašić Palković, Ilija Kovačević, Adam Pavlek i Anamarija Šumanovac.

Nastupili su još i Borna Dujić, Luka Radman, Josip Matajić, Marino Babić, Tomislav Pšenko, Marin Marić, Tomislav Vladisavljević, Tara Marić, Marija Komesarović, Eleonora Lukić, Ana Tucaković, Anđela Markić i Šimun Ereš.

Natjecatelje su vodili treneri Divijan-Martin Kelava i Ivo Lukić, dok je sudila Lea Grbavica.

Trenerica Sajnamija Jasmina Lucić uz trenere Martina Erdeljca i Feđe Medaka vodila je Hrvatsku kadetsku reprezentaciju koja je zauzela ekipno 1. mjesto na turniru u Vukovaru.

FOTO: Sajnami klub                           

Hitovi: 317