USKLADIMO FREKVENCIJE

Značajna obljetnica županjskih ribiča

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Svečanom sjednicom skupštine u petak, 19.tog siječnja, Športsko ribolovno društvo "Sava" Županja obilježit će 70 godina djelovanja udruge.

Ova je udruga izuzetno uspješna i po rezultatima koje postižu punih 70 godina, ali i po broju članstva koje okupljaju. Govoreći o obilježavanju obljetnice predsjednik Športsko ribolovnog društva "Sava" Županja Ante Klanac je rekao da su ponosni što udruga djeluje od davne 1947. godine i što su i uspješna, ali i za cijelu Vukovarsko-srijemsku županiju značajna udruga. Uz brojne pehare i priznanja koje županjski ribiči godinama osvajaju na brojnim natjecanjima, u njihovom 70 godina dugom i uspješnom radu puno je vrhunskih rezultata. Športsko ribolovno društvo "Sava" Županja trenutno ima više od 200 članova.

Svečana sjednica skupštine Športskog ribolovnog društva Sava održat će se dakle,19.tog siječnja u 18 sati u restoranu "Sava", odnosno, njihovom društvenom domu izgrađenom početkom 70.tih godina prošloga stoljeća. Očekuju se brojni gosti, a na svečanoj sjednici bit će uručena priznanja Hrvatskog športskog ribolovnog saveza i priznanja Športskog ribolovnog društva "Sava" Županja povodom 70.te obljetnice rada Društva. Podsjetimo i da su županjski ribiči prošle godine povodom obilježavanja Dana grada Županja dobili posebno priznanje, Srebrni grb Grada Županja. Lani su proglašeni i najboljim sportskim kolektivom.

 

Hitovi: 523