USKLADIMO FREKVENCIJE

Prijateljske nogometne utakmice

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

Na pomoćnom igralištu  Spomen stadiona Prvoj nogometnoj lopti Graničar je u subotu golovima Lukačevića, Tomšića, Janjića i Babogredca pobijedio Tomislav iz Donjih Andrijevaca 4 : 0. U nedjelju je u Starim Jankovcima pobijedio   HAŠK SOKOL  3 : 2,  golovima Kovačevića, Pastuovića i Filipovića, a sa istim klubom je zabilježio u Županji na početku priprema uspjeh 4 : 2. Graničar je bio uspješniji na svom terenu i u pripremama  od juniora Cibalie 3 : 1, dok je u Ivankovu od Bedema izgubio 2 : 1. Trener Hrvoje Bušić ima na raspolaganju tridesetak igrača. U srijedu u 17 sati u Gradištu igraju Slavonac i Graničar.

 

  Budućnost ( Šiškovci) – Šokadija (Babina Greda) 3 : 1.

ŠIŠKOVCI- Stadion Dužica. Strijelci: 0 : 1 Madžarević (50), 0 : 2 Madžarević (61), 1 : 2 Bošnjak ( 71), 1 : 3 Mišković (82). Obije momčadi su osvježile svoje redove domaći sa Bošnjakom ( Agrar Bobota) i Šitumom ( Tomislav Cerna), a Šokadija sa povratnikom iz Marsonie Željkom Madžarevićem. Utakmica odigrana u subotu, a u nedjelju je Šokadija u Babinoj Gredi pobijedila Nosteriju iz Nuštra 3 : 0 golovima Maroševića 2 i Gregorovića.

                          

Jadran ( Gunja) – Sladorana ( Županja  1 : 1 ( 0 : 0)

RAJEVO SELO – Igralište RAŠK-a. Strijelci: 0 : 1 Pejaković 37), 1 : 1 Ogrić ( 42). Jadran iz Gunje i četvrtu godinu igra utakmice na igralištima u okruženju. Ovu je odigrao zahvaljujući razumijevanju RAŠK-a iz Rajevog Sela. Dobru namjeru je pokazala i Slavonija iz Soljana koja nudi svoje igralište za prijateljske utakmice Jadrana, dok će prvenstvene MŽNL igrati u Posavskim Podgajcima.

                                

Hitovi: 325