USKLADIMO FREKVENCIJE

U Umagu odigrana Završnice 1. HMKRL za 2002.godište.

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

Mlade igračice RK Multinorm Cerna plasirale su se na Završnicu 1. hrvatske mlađe kadetske rukometne lige za 2002- godište koja se igrala od 4. do 7. travnja u Umagu.Iako je i sam plasman uspjeh sam po sebi,  uvijek se želi korak dalje.  Ceranke su na starte znale da će biti teško jer su dobile jaku skupinu: ŽRK Sesvete Agroproteinka, ŽRK Sinj i ŽRK Liburnija iz Opatije. Sve tri utakmice su izgubile i ušle u razigravanje za plasman od 8-16 mjesta, ovaj put sa RK Podravka Koprivnica.
Ždrijeb im nije bio naklonjen i upisale su i taj poraz. Nakon te utakmice igrale su za plasman od 13 do 16 mjesta. Prvi protivnik bila im je ekipa ŽRK Đakovo koju su pobijedile te tom pobjedom izborile pravo igranja utakmicu za 13. mjesto. Za 13. mjesto borile su se sa ekipom ŽRK Tvin Virovitica i pobijedile.
Evo rezultata:
Multinorm - ŽRK Sinj 11-18
Multinorm Sesvete Agroproteinka  12-34
Multinorm - Liburnija   17-26
Multinorm- Podravka  19-25
Multinorm - Đakovo  20-12
Multinorm - Tvin Virovitgica  20-18
 
Najbolja pojedina u Mujltinormovim  redovima bila je Josipa Josipović sa postignuta 44 gola te puno asistencija za ostale igračice.
 
Igrale su u svim utakmicama: vratarke Dora Stojčić i Mira Brkić, igračice: Josipa Josipović 44, Ana Jančić 14, Mihaela Jurčić 13, Irena Smolković 8, Petra Hastentenfel 6, Laura Tuzlak 5, Ena Kuterovac 3, Valentina Kovačić 3, Anđela Žalac 2, Larisa Pleša 1, Ivana Bubalović .
U ovom rukometnom velikom spektaklu mladosti i sporta, jedno lijepo i korisno iskustvo za rukometašice iz Cerne. To je poticaj da će i dalje postizati rezultate vrijedne pozornosti sa mlađim uzrastima jer su one budućnost u ovoj općini, županiji i šire.

                                     

Hitovi: 439