USKLADIMO FREKVENCIJE

Završni turnir Pikado saveza Vukovarsko srijemske županije ,TOP 16. OPET U GUNJI

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

Pikado savez Vukovarsko-srijemske županije, na kraju svake natjecateljske sezone organizira završni turnir TOP 16. Zbog epidemiološke situaciju, završni dio sezone je pomaknut. Termin je kasniji nego proteklih sezona igrati će se u nedjelju 20. rujna u Drušvenom domu u Gunji, sa početkom u 14 sati. Nakon odigranih devet Masters turnira u elektroničkom pikadu, nastup na završnom turniru ove sezone, osiguralo je 16 najboljih pikadista VSŽ, koji su podijeljeni u četiri skupine:
I:Zoran Keser (Cerna), Tomislav Đurasović (S.Mikanovci), Almir Đonlić (Gunja) i Ivan Katić (Cerna).
II:Ivan Babić (Gradište), Mario Dropuljić (Cerna), Adam Lukinac (Otok) i Josip Čavlović (Otok).
III:Zvonko Antunović (Županja), Ivan Živković (Bošnjaci), Mario Marinić (Cerna) i Stjepan Matanović (Vrbanja).
IV:Zvonimir Majstorović (Bošnjaci), Mario Marojević (Bošnjaci), Katarina Vidačković (Gradište jedina dama i njen podvig među 16 najboljih) i Dražen Klaić (Županja).

Voditelj turnira Dražen Lukić, nam je rekao, da je zadovoljan što se turnir drugu godinu zaredom održava u prekrasnom ambijentu Društvenog doma u Gunji, te se zahvaljuje Općini Gunja, koja je ujedno i generalni pokrovitelj turnira. Od natjecatelja se očekuje borba do zadnje strjelice.
Za najuspješnije organizator je pripremio pehare i medalje za prva tri mjesta, koje će uručiti na prigodnoj svečanosti. Nakon završetka TOP 16 turnira, odigrati će se humanitarni turnir, za Društvo osoba s invaliditetom "Zvjezdice" Gunja. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane, da dođu i svojim prilogom podrže rad udruge.
Stjepan Bogutovac
Foto: FB PSVSŽ
Hitovi: 212