USKLADIMO FREKVENCIJE

JEDANAESTERCI ODLUČILI U FINALU SLAVONIJA (Soljani) –JADRAN (Gunja) 2:2(jedanaesterci 8:7)

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac
Na igralištu NK Slavonije u Soljanima odigrana je polufinalna utakmica KUP-a Nogometnog središta Županja u kojoj su NK Slavonija i NK Jadran Gunja po hladnom vremenu demonstrirali nogomet koji je digao temperaturu.
Temperamentna igra u kojoj su poveli gosti pogotkom Leona Lucića u 17., izjednačio je u 53. Tomislav Stiba, u 56. zapaženi dobrom igrom Raimundo Pedro 1 : 2 za Jadran u 53., a domaći su izjednačili na 2 : 2 golom Tonija Salatovića u 65.u regularnog tijeka na 2 : 2. Dalo se naslutiti da se neizvjesnost trajati i pri izvođenju jedanaesteraca. Jadran je bio u prednosti 5 : 3, Slavonija izjednačila na 5 : 5. Vratari Stjepan Purić i Josip Raguž dobri čuvari svoje mreže, ali i promašaji strijelaca. Na kraju radost ostaje Slavoniji u Soljanima jer je izborila granje u finalu rezultatom 8 : 7 zgoditkom Tomislava Stibe, a ostale pogotke su postigli sa bijele točke – jedanaesterca za Slavoniju: Marko Josipović, Darko Lucović, Toni Salatović, Josip Tufegdžić i Antonio Gvozdić. Za Jadran su realizator bili: Leon Lucić, Petar Mijić, Mirza Fehratović, Josip Božić i Admir Dudević. Utakmicu su vrlo dobro sudili: Marin Lovrić ( Drenovci), Marko Nikolić i Tomislav Šiklić ( Županja). Delegat: Ivan Božić ( Gradište).
Finalna utakmica je zakazana za 20. listopada na igralištu NK Slavonje u Soljanima sa početkom u 15 sati igrati će NK Slavonija Soljani i NK Graničar Županja.
Hitovi: 60