USKLADIMO FREKVENCIJE

Kadetkinje ŽKK Županja upisale poraz i pobjedu

Kategorija: /
Kadetkinje ŽKK Županja iskoristili su školske praznike kako bi odigrale dvije utakmice, a uskoro je na rasporedu još jedna s ekipom ŽKK Brod na Savi. 
 
U petom kolu Županja je poražena od ekipe Broda rezultatom 51-74 (14-21, 15-12, 10-26, 12-15), a najviše koševa u redovima domaće ekipe upisala je Nikolina Gagulić (13). Tea Josipović dodala je svojih deset poena, Ana Vrhovac sedam, Klara Jemrić 6, Ema Gloković 5, a precizne su još bile i Dora Žigmundovac (4) i Lucija Bunardžija (2).
 
U šestom kolu, kojeg su Županjke odigrale također na svom terenu, pobijedile su ŽKK Borovo, a rezultat je bio 62-41 (8-12, 25-12, 17-14, 12-3). Nikolina Gagulić i u ovoj je utakmici predvodila svoje suigračice i to s 30 postignutih poena, a pridružile su joj se Ana Vrhovac s deset, Irena Cegledi s osam,  Tea Josipović zabilježila je šest poena, Klara Jemrić četiri, a Marinela Đipić i Lucija Bunardžija po dva poena.
 
Sljedeća utakmica sedmog kola na rasporedu je u utorak 10. siječnja, u 16 sati u dvorani županjske Gimnazije, kada će ugostiti ŽKK Brod na Savi.
 
Utakmica seniora odgođena, kadetima liga završena
 
Seniori nisu igrali ovaj vikend predviđenu utakmicu s ekipom KK Borovo, jer je utakmica odgođena na zamolbu protivnika. Mlađim kadetima liga je završena te postoje naznake da bi se trebala nastaviti u dvije grupe, Liga za prvaka i Liga za opstanak, kako nam je rečeno iz KK Županja.

 
 
                           
                                                                                                                                                             Marija Pastuović
Hitovi: 515