USKLADIMO FREKVENCIJE

Kadetska liga košarkašica: Brođanke još jednom nadigrale Županjke

Kategorija: /

Utakmica 14. kola ženske kadetske lige donijela je susret Broda na Savi i Županje te još jednu pobjedu domaćih igračica. U unaprijed odigranom susretu, rezultatom 61-41 (21-8, 9-12, 22-7, 9-15) nadigrale su Brođanke još jednom Županjke i došle korak bliže opravdanju uloge favoritkinja lige.

Robert Herman, trener županjskih kadetkinja nakon odigranih 40 minuta bio je zadovoljan pokazanim: ''Odigrali smo solidnu utakmicu, pružili smo dobar otpor domaćim igračicama. Važno je reći da su sve igračice dobile prigodu za igru. Polako se vidi da počinjemo igrati kako treba i da počinjemo postajati ekipa koja može dobro igrati. Iskoristit  ću ovu priliku i pozvati sve naše Županjce i ljubitelje košarke, da dođu pogledati našu sljedeću utakmicu, koju igramo protiv Komletinaca.''


Koševe su postigle, Ana Vrhovac i Nikolina Gagulić po 11, Tea Josipović (9), Laura Novaković (4), Ema Gloković (2), Lucija Bunardžija (2), Marinela Đipić (2), Klara Jemrić 1, a još su igrale Marija Grgić, Dora Žigmundovac, Lea Ćorluka, Irena Cegledi, Iva Bilić. 

Osmo kolo na rasporedu je u subotu, 21. siječnja, a Županja će ugostiti ekipu Slavonca iz Komletinaca, u subotu, u 14,30 u dvorani županjske Gimnazije.

Hitovi: 480