USKLADIMO FREKVENCIJE

Turizam

"Zabij gol i osvoji"

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Na manifestaciji "Kruh naš svagdašnji- žetva i vršidba u prošlosti" Turistička zajednica Grada Županja ostvarila je zanimljivu suradnju s Hrvatskim nogometnim savezom, koji je tom prigodom u krugu tvornice Same Deutz Fahr Žetelice d.o.o. darivao sportske rekvizite najmlađim Županjcima, članovima KUD-a "Tomislav Županja".

Valamar i u Županji traži radnu snagu

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Valamar Riviera, lider u odmorišnom turizmu i vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu, ove će godine u visokoj sezoni zapošljavati gotovo 7.000 djelatnika u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.

Skupština Turističke zajednice Grada Županja

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

Donošenje Izmjena i dopuna programa rada i financijskog plana Turističke zajednice Grada Županja za 2018. godinu bila je jedna od tema sjednice skupštine Turističke zajednice Grada Županja na kojoj je usvojen, između ostalog, i Program rada i financijski plan za 2019. godinu.

Srijem i Slavonija postaju prepoznatljiv turistički brend

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije ima novi vizualni identitet i slogan, a turističku ponudu obogatili su i hologrami Lavoslava Ružičke, Nikole Iločkog i bana Josipa Šokčevića, koji su predstavljeni u Vukovaru.

Osnivačka skupština Turističke zajednice

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

U gradskoj vijećnici Grada Županja održana je osnivačka skupština Turističke zajednice Grada Županja za mandatno razdoblje 2018.-2022. godina.

"Za čišću i ljepšu Županju-Savski sajam"

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

Uređenjem okoliša uz nasip od Sladorane do izletišta Poloji, uz sudjelovanje učenika osnovnih škola, danas, 5. lipnja, od 10 sati, započet će manifestacija "Za čišću i ljepšu Županju-Savski sajam" u organizaciji Turističke zajednice Grada Županja.

Nagradni natječaj „Inovativan budi – turizam ti posao nudi

Kategorija:

Povodom Dana poslova u turizmu Ministarstvo turizma organiziralo je natječaj “Inovativan budi – turizam ti posao nudi” namijenjen učenicima srednjih turističko ugostiteljskih škola i studentima visokih učilišta s programima iz područja turizma i ugostiteljstva.

Može li ruralni turizam biti poticaj povratku i ostanku u Hrvatskoj?

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

Više od 150 predstavnika ministarstava, lokalnih i područnih samouprava, institucija, turističkih zajednica, vlasnika hotela, turističkih seljačkih gospodarstava, OPG-ova, okupilo se u Iloku na zanimljivom Okruglom stolu „Quo vadis ruralni turizam – Zašto je bolje ostati“.