USKLADIMO FREKVENCIJE

Valamar u Vinkovcima i Županji predstavlja nove prilike za zapošljavanje

Kategorija: /

Valamar Riviera, lider u odmorišnom turizmu i vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu, ove će godine u visokoj sezoni zapošljavati gotovo 7.000 djelatnika u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. Potraga za novim kadrom započela je na jugu Hrvatske, a početkom sljedećeg tjedna Valamar stiže u istočne krajeve.

U suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Valamar će u Vinkovcima i Županji predstaviti otvorena radna mjesta i pogodnosti rada u najvećoj hotelskoj kompaniji u Hrvatskoj. Posjetitelji će tako imati priliku saznati detalje o uvjetima rada, smještaju te mogućnostima razvoja karijere u turizmu.

Predstavljanje  u Vinkovcima održano je danas  14. siječnja, u prostorijama HZZ-a  a u Županji će biti sutra , 15. siječnja, također u prostorijama HZZ-a u 9 sati. Valamar Riviera pozicionirala se kao najpoželjniji poslodavac u turizmu. Plaće su čak 27 posto više od prosjeka u turizmu, a kompanija svim zaposlenicima osigurava minimalno 5.000 kuna neto primanja za odrađeni puni fond sati, kao i brojne interne i vanjske obrazovne programe, edukacije i seminare koji su izuzetno važni za razvoj karijere u Valamaru. Osim toga, svim sezonskim radnicima koji u Valamarove destinacije dolaze raditi iz drugih dijelova Hrvatske i regije osiguran je kvalitetan smještaj te tri obroka dnevno na teret poslodavca.

Sezonski posao prvi je korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2019. godinu nudi 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru V+3 programa i 300 novih ugovora za stalni radni odnos. Također, s ciljem dodatnog razvoja karijere u turizmu, Valamar provodi čak 21 program nagrađivanja zaposlenika, osigurava više od 22 sata edukacija i treninga po zaposleniku te redovne stimulacije. Kao velika kompanija koja se brzo razvija i raste, Valamar Riviera zapošljava djelatnike i stručnjake raznih profila. Od IT stručnjaka, specijalista za marketing, brand management, prodaju, financije, upravljanje investicijskim projektima do raznih zanimanja u operacijama poput konobara, recepcionara i spremačica, te brojne specijaliste kao što su kuhari, slastičari ili sommelieri. Upravo je zato rad u Valamaru prilika za razvoj karijere, a ne samo prilika za jednokratnu zaradu preko ljeta.

U prilog činjenici da su Valamarove vrijednosti prepoznate govori i podatak da je Valamar Riviera TOP Poslodavac u turizmu u Hrvatskoj prema istraživanju portala MojPosao.

 

 

Hitovi: 711